Goedkope vliegtickets Vancouver

loader

Vancouver

Vancouver is veruit de meest indrukwekkende stad van Canada. Deze schitterende stad heeft een prachtige ligging tussen de bergen. De stad heeft een geweldige allure en kent een zeer goede en gezellige sfeer. De stad staat bekend om de zorg voor de natuur, het heeft misschien wel het mooiste stadspark van de wereld. Daarnaast is het een perfecte plek om naar toe gaan als u van kunst houdt. De stad kent vele goede musea. Het is meer dan de moeite waard om vliegtickets te boeken naar Vancouver.  

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Vancouver Icelandair 8 okt 2020 17 okt 2020
Amsterdam Schiphol - Vancouver Air Transat 15 mei 2020 4 jun 2020
Amsterdam Schiphol - Vancouver KLM 28 mei 2020 4 jun 2020
Amsterdam Schiphol - Vancouver Delta Air Lines 2 jun 2020 23 jun 2020
Amsterdam Schiphol - Vancouver Meerdere airlines 2 jun 2020 23 jun 2020
Brussel - National
Brussel - National - Vancouver Meerdere airlines 5 feb 2021 13 feb 2021
Brussel - National - Vancouver Air Canada 5 feb 2021 13 feb 2021

Info over bezienswaardigheden

Vancouver is een schitterende stad. Wat u zeker gezien moet hebben zijn: de Vancouver Art Gallery, Vancouver Law Courts, Robson Square, Woodward’s building en natuurlijk Vancouver Library Square. Maar als u in Vancouver bent, moet u toch bovenal genieten van de heerlijke natuur, de bergen en de mooie stadparken. Het is daarom ook echt een aanrader om in de herfst vliegtickets te boeken naar Vancouver. De verschillende kleuren zijn heel indrukwekkend om te zien. Naast natuur en de architectuur kent Vancouver ook nog veel musea. Bekende en goede musea zijn: Vancouver Art Gallery, Vancouver Museum en Vancouver Maritime Museum.

Eten, drinken en uitgaan in Vancouver

Eten en drinken is Vancouver geen enkel probleem. De stad kent vele leuke eetgelegenheden, cafétjes en barretjes.  Leuke plekken om te eten zijn: Maenam en Hawksworth. Lekker uitgaan en dansen op de vetste platen van dit moment is geen enkel probleem in Vancouver. Leuke uitgaansgelegenheden zijn: The Roxy en Bar None. Wacht dus niet langer en boek snel goedkope vliegtickets naar Vancouver.

Vervoer

 

Vancouver kent een uitstekend openbaar vervoersnetwerk. De stad heeft een goed bus- en metronetwerk en vanzelfsprekend rijden er veel taxi’s. Het is ook gewoon erg leuk om de stad per voet te verkennen. Als u vliegtickets naar Vancouver boekt zult u landen op Vancouver International Airport. De binnenstad is binnen 25 min te bereiken. Vliegtickets naar Vancouver zijn niet goedkoop. Maar u heeft al vliegtickets voor 620 euro. 

Bekijk nabijgelegen bestemmingen