Goedkope vliegtickets Singapore - Changi

loader

Singapore

Singapore is het kleinste land van Azië. Het land bestaat uit 63 eilanden waardoor het er nog kleiner uitziet. Singapore is een Engelse kolonie geweest. In 1959 werd het land onafhankelijk. Het land is dankzij de Engelse overheersing een krachtig en rijk land geworden. De haven is vandaag de dag een van de grootste havens ter wereld. De stad is vooral voor toeristen aantrekkelijk die van winkelen houden. Maar er is meer te beleven dus boek zo snel mogelijk goedkope vliegtickets Singapore!

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Singapore - Changi Xiamen Airlines 27 mei 2019 16 jun 2019
Amsterdam Schiphol - Singapore - Changi China Eastern Airlines 12 nov 2018 19 nov 2018
Amsterdam Schiphol - Singapore - Changi Singapore Airlines 17 feb 2019 24 feb 2019
Amsterdam Schiphol - Singapore - Changi KLM 11 apr 2019 19 mei 2019
Amsterdam Schiphol - Singapore - Changi Meerdere airlines 25 nov 2018 17 dec 2018
Groningen
Groningen - Singapore - Changi Meerdere airlines 16 dec 2018 28 dec 2018
Groningen - Singapore - Changi SAS 17 dec 2018 28 dec 2018
Brussel - National
Brussel - National - Singapore - Changi British Airways 12 mrt 2019 19 mei 2019
Brussel - National - Singapore - Changi Xiamen Airlines 3 mei 2019 10 mei 2019

Info over bezienswaardigheden

Singapore een geweldige stad om in te vertoeven. Leuke wijken in het centrum zijn Kampong Gelam en Arab Street, Marina Bay en het kleurrijke Little India. Als u over de stad wilt kijken en alle eilandjes die het land rijk is wil tellen kan dat het beste vanaf de Sky Tower. Wat ook sowieso vet is om te doen is zwemmen in de Infinity Pool in de Marina Bay Sands. Hier zwem je boven op een gebouw, heel bizar maar echt heel erg leuk. Ook de dierentuin in Singapore is iets wat u niet kunt missen. De Singapore  Zoo Sentosa kent vele dieren de ligging van het park is mooi. Dus boek uw vliegtickets naar Singapore en maak het mee!

 

Eten, drinken en uitgaan in Singapore

Lekker eten en drinken kan heel erg goed in Singapore. Zo kunt u goedkoop maar wel lekker eten bij East Coast Lagoon Food Village. Als men iets geks wil meemaken dan moet u eten bij Roleplay café hier wordt u gevoed door verklede vrouwen. Voor vegetariërs is Annalakshmi zeker een aanrader.

Alcoholverkoop is in Singapore aan strikte regels verbonden. Maar in Sunset Bay Garden Beach Bar kan men wel gewoon alcohol bestellen.  Als u daarna nog even wilt dansen of anderen wilt zien dansen dan is SCAPE echt een leuk plekje om naar toe te gaan. Dus doe eens gek en koop een vliegticket naar Singapore.

 

Vervoer

 

Zoals in vele Aziatische landen in het vervoer in de stad vaak rommelig. Singapore is daar een uitzondering op, het verkeer loopt bijzonder gestructureerd en er zijn veel openbaar vervoersmogelijkheden. Als u vliegtickets naar Singapore heeft geboekt zult u landen op Changi Airport, dit een zeer modern en goed vliegveld. Met een taxi bent u in 20 minuten in het centrum. 

Bekijk nabijgelegen bestemmingen