Goedkope vliegtickets Shanghai - Pudong

loader

Shanghai

De gigantische stad Shanghai is gelegen in het oosten van China, aan de oost Chinese zee. De stad telt meer dan 14.6 miljoen inwoners en is daarmee een van de grootste steden op aarde. Shanghai ooit begonnen als vissersdorpje heeft nu de grootste haven van de wereld. Dat heeft zij mede te danken aan het verdrag van Nanking uit 1842 wat werd gesloten met de Britten. Daardoor kreeg dit vissersdorpje wereldwijde verbindingen. In de jaren 90 maakte de stad een grote economische inhaalslag, er werd een zakencentrum uit de lucht gestampt en de stad werd steeds internationaler. De stad is vandaag de dag het financiële hart van China. Shanghai is een indrukwekkend stad die zeer zeker het bezoeken waard is. De stad heeft veel te bieden op het gebied van kunst, architectuur en cultuur. Dus boek snel goedkope vliegtickets naar Shanghai en ontdek het zelf!

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Shanghai - Pudong SAS 22 nov 2019 24 nov 2019
Amsterdam Schiphol - Shanghai - Hongqiao Xiamen Airlines 25 okt 2019 24 nov 2019
Amsterdam Schiphol - Shanghai - Pudong China Eastern Airlines 20 sep 2019 11 okt 2019
Amsterdam Schiphol - Shanghai - Pudong Meerdere airlines 18 sep 2019 11 okt 2019
Amsterdam Schiphol - Shanghai - Pudong KLM 19 sep 2019 11 okt 2019
Rotterdam
Rotterdam - Shanghai - Pudong Meerdere airlines 25 okt 2019 24 nov 2019
Eindhoven
Eindhoven - Shanghai - Hongqiao Meerdere airlines 16 sep 2019 20 sep 2019
Brussel - National
Brussel - National - Shanghai - Pudong Meerdere airlines 7 feb 2020 18 feb 2020
Brussel - National - Shanghai - Pudong Air China 7 feb 2020 18 feb 2020
Brussel - National - Shanghai - Pudong Hainan Airlines 16 sep 2019 20 sep 2019

Info over bezienswaardigheden

Shanghai is een stad met erg veel bezienswaardigheden. Mocht u er een paar dagen zijn dan mag u deze hoogtepunten niet missen: The Bund, de Shanghai World Financial Center, de The Shanghai International Exhibition Center, de Yu Garden, de Oriental Pearl Tower, de city god temple of shanghai, de moganshan road shanghai, zeer Europees maar zeker de moeite waard st. ignatius cathedral shanghai. De stad kent naast deze hoogtepunten ook nog vele musea, winkels, en attractieparken. Shanghai is een stad die voor jong en oud veel heeft te bieden. Dus wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets naar Shanghai.

Eten, drinken en uitgaan in Shanghai

 

Shanghai staat bekend om haar lekkere keuken en haar heerlijke hapjes en drankjes. Proef ze eens bij een van de vele eettentjes op Huanghe Road of Wujiang Road. Geniet des avonds in de Blue Frog van de mooiste gerechten. Voor de beste maaltijden moet u reserveren bij  Jade on 36. Gaat u na het eten de hippe wijken van Shanghai opzoeken waar het nachtleven vooral in de bars en cafés afspeelt of gaat u liever naar de club? Het kan allemaal in Shanghai. Beleef het zelf door goedkope vliegtickets te boeken naar Shanghai.

Vervoer

 

 

Shanghai is een grote stad, dat zorgt ook voor veel verkeerschaos. Dus huur geen auto, maak gebruik van taxi’s en bussen, maar bedenk wel dat u dan vast kan komen te staan. Het beste kunt u gebruik maken van de metro. Zeer eenvoudig te begrijpen en stopt bij alle hoogtepunten. U heeft al goedkope vliegtickets naar Shanghai voor 560 euro.