Goedkope vliegtickets Seattle

loader

Seattle

Seattle is een van de mooiste steden aan de oostkust van de Verenigde Staten. De stad helemaal in het noorden gelegen, in de staat Washington ligt op een geweldige locatie. De stad is omgeven door water en prachtige natuur. De stad Seattle is een zeer leuke en aangename stad om in te verblijven. De stad heeft veel voorzieningen en leuke bezienswaardigheden, waaronder ook veel musea met kunstvoorwerpen. De stad heeft door de jaren heen vele tegenslagen te verduren gehad waaronder twee zware aardbevingen, maar is daar altijd weer goed bovenop gekomen. Het is zeker een aanrader om deze stad te bezoeken, wacht dus ook niet langer en boek goedkope vliegtickets naar Seattle. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Seattle Icelandair 13 okt 2020 20 okt 2020
Amsterdam Schiphol - Seattle Air Canada 13 okt 2020 11 dec 2020
Amsterdam Schiphol - Seattle Delta Air Lines 12 okt 2020 12 dec 2020
Amsterdam Schiphol - Seattle Air France 12 okt 2020 12 dec 2020
Amsterdam Schiphol - Seattle Meerdere airlines 12 okt 2020 12 dec 2020
Amsterdam Schiphol - Seattle KLM 12 okt 2020 11 dec 2020
Brussel - National
Brussel - National - Seattle Icelandair 14 okt 2020 28 okt 2020
Brussel - National - Seattle Air Canada 7 nov 2020 28 nov 2020

Info over bezienswaardigheden

Seattle is een stad waar veel te beleven is, naast vele parken, culturele evenementen en musea mag u de architectonische hoogtepunten niet missen. Deze mooie bezienswaardigheden zijn: de Space Needle, speciale toren gemaakt voor de wereldtentoonstelling dagen, een echte aanrader om in te gaan, het uitzicht is geweldig. De Marion Oliver McCaw Hall, dit prachtige gebouw is het opera gebouw van Seattle. Pike Place Market, is een gezellige markt die ontstaan is in 1907. En de universiteit van Washington. Parken die het bezoeken waard zijn: Lake Union Park, Green Lake Park en  Gas Works Park. Seattle is een perfectie stad om goed te kunnen winkelen. Wilt u ook genieten van deze mooie stad, boek dan goedkope vliegtickets Seattle. 

Eten, drinken en uitgaan in Seattle!

 

In Seattle kunt u heerlijk eten en drinken. Het eten is erg op het westen gericht. Goede en leuke restaurants zijn: Il Bistro, Canlis Restaurant en Piroshky Piroshky (Russisch). Uitgaan is in Seattle geen enkel probleem. Doe eerst een drankje in de Bookstore Bar om daarna helemaal los te gaan in Club Contour of in de The Last Supper Club. Feest ook in deze stad en maak het mee, boek goedkope vliegtickets Seattle.

Vervoer

 

Seattle is een stad met een geweldig openbaarvervoersnetwerk. De stad heeft veel vervoersmiddelen, zoals bussen, taxi’s, Monorail en de Lightrail. Lopen is een optie, maar door vele steile wegen is het wel erg zwaar. U heeft al goedkope vliegtickets Seattle voor 560 euro. 

 

Bekijk nabijgelegen bestemmingen