Goedkope vliegtickets Parijs - Alle vliegvelden

loader

Parijs

Parijs, de hoofdstad van Frankrijk is in verschillende opzichten een geweldige stad. De stad staat bekend om haar kunstrijkdommen, schitterende gebouwen, cultuur, mode, mooie parken en tuinen en natuurlijk als stad van de liefde. Parijs is al jarenlang de culturele Europese stad. Het is een stad vol allure, gezelligheid, sfeer en bovenal een stad met een grote uitstraling. Dus denk niet langer na en boek snel goedkope vliegtickets naar Parijs. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Parijs - Orly President Airlines 24 sep 2019 26 sep 2019
Amsterdam Schiphol - Parijs - Orly Meerdere airlines 26 dec 2019 6 jan 2020
Amsterdam Schiphol - Parijs - Orly Transavia 18 okt 2019 21 okt 2019
Amsterdam Schiphol - Parijs - Charles de Gaulle KLM 7 feb 2020 9 feb 2020
Amsterdam Schiphol - Parijs - Charles de Gaulle Air France 7 feb 2020 9 feb 2020
Maastricht
Maastricht - Parijs - Charles de Gaulle KLM 7 sep 2019 8 sep 2019
Maastricht - Parijs - Charles de Gaulle Meerdere airlines 7 sep 2019 8 sep 2019
Brussel - National
Brussel - National - Parijs - Charles de Gaulle CSA Czech Airlines 7 feb 2020 9 feb 2020
Brussel - National - Parijs - Orly Meerdere airlines 7 feb 2020 9 feb 2020
Brussel - National - Parijs - Charles de Gaulle Brussels Airlines 20 aug 2019 22 sep 2019

Info over bezienswaardigheden

In Parijs is zoveel te zien en te beleven dat u ogen en tijd tekort komt,  om het allemaal in week te zien. Toch zijn er bezienswaardigheden die u sowieso gezien moet hebben: de Eifeltoren, de Sacré-Coeur, de Notre Dame, de Arc de Triomphe, Panthéon, Hôtel de Ville, Palais Royal, Les Invalides en natuurlijk Versailles. Parijs staat ook bekend om haar schitterende kunstwerken. In het Louvre komen alle prachtige kunstwerken vanuit de hele wereld bij elkaar. Voor de kunstliefhebber is dit het museum van Europa. Naast het bezichtigen van gebouwen en kunst, kan man ook goed winkelen in Parijs, bekende grote warenhuizen als Lafayette en Le Bon Marché zijn het bezoeken waard. De stad heeft alles, dus boek hoe dan ook vliegtickets naar Parijs.

 

Eten, drinken en uitgaan in Parijs

Lekker eten in Parijs is geen enkel probleem. De stad heeft veel restaurantjes en eettentjes in verschillende prijsklasse.       Het uitgaansleven van Parijs is vooral bekend dankzij de Moulin Rouge. Veel  jongeren kiezen echter om uit te gaan ten noordoosten van Place de la Bastille. Maar u kunt zich naast clubs en barretjes ook prima vermaken in Parijs door naar de Opara, het theater of de bioscoop te gaan. Maak het nachtleven van Parijs mee door goedkope vliegtickets te boeken!

Vervoer

 

Het openbaar vervoer in Parijs is goed geregeld. De metro is het goedkoopste en makkelijkste vervoermiddel. Er rijden daarnaast nog veel taxi´s en bussen door Parijs. U heeft al goedkope vliegtickets Parijs voor 140 euro. U kunt landen op verschillende airports, zoals vliegveld Orly of vliegveld Charles de Gaulle.