Goedkope vliegtickets Montreal - Alle vliegvelden

loader

Goedkoop vliegen naar Montreal

Montreal gelegen in het oosten van Canada, in de provincie Quebec. Het is de twee na grootste stad van Canada. De stad heeft ongeveer 1.7 miljoen inwoners. De stad is gesticht door de Fransen in 1642, als een onderdeel van hun kolonie Nieuw Frankrijk. De naam heeft de stad te denken aan de naastgelegen berg Mont Royal. Montreal is een stad van internationaal niveau. Dat komt omdat het internationaal  bekend staat als een belangrijk centrum voor: handel, cultuur, financiën en industrie. Montreal is een diverse stad, waar voor iedereen wel iets te doen en te zien is. De stad is zeker het bezoeken waard. Zowel in winter, als de stad in de sneeuw er prachtig bij ligt als wel in de zomer als het klimaat er geweldig is. Een vlucht naar Monreal duurt gemiddeld 7.5 uur en de prijs voor goedkope vliegtickets liggen tussen de 500-1000 euro.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Montreal - Dorval BMI Baby 1 nov 2018 2 nov 2018
Amsterdam Schiphol - Montreal - Dorval Icelandair 1 jun 2019 8 jun 2019
Amsterdam Schiphol - Montreal - Dorval Delta Air Lines 25 jan 2019 6 feb 2019
Amsterdam Schiphol - Montreal - Dorval KLM 25 jan 2019 6 feb 2019
Amsterdam Schiphol - Montreal - Dorval Meerdere airlines 30 mrt 2019 10 apr 2019
Brussel - National
Brussel - National - Montreal - Dorval Meerdere airlines 1 jun 2019 8 jun 2019
Brussel - National - Montreal - Dorval Air Canada 12 sep 2019 19 sep 2019
Brussel - National - Montreal - Dorval Lufthansa 17 feb 2019 3 mrt 2019
Brussel - National - Montreal - Dorval Brussels Airlines 17 feb 2019 3 mrt 2019
Brussel - National - Montreal - Dorval Air Transat 22 jul 2019 8 aug 2019

Info over bezienswaardigheden

Montreal is een van de weinige steden in Canada waar bijna 75% procent van de inwoners Frans spreekt en waar bijna 80% religieus is. Montreal is een stad met een mooie mix van oude en nieuwe wijken. Het is een stad vol bezienswaardigheden.  Wat u niet mag missen zijn: Bonsecours Market, Place Jacques Cartier, Notre-Dame de Montréal Basilica, Saint Joseph’s Oratory, Place Ville Marie, Olympic Stadium en Saint Jacques Street. Naast alle architectonische hoogtepunten zijn er ook nog culturele hoogtepunten zoals Musée des beaux-arts de Montréal of Musée des Arts décoratifs en ook zeker een aanrader Centre Canadien d'Architecture. Montreal staat tevens bekend om haar mooie winkelstraten met prachtige winkels. Voor de zonaanbidder heeft Montreal speciaal stranden laten aanleggen. Al met al is er voor iedereen wat te doen. Als u op vakantie gaat naar Montreal kunt u het beste uw vliegtickets boeken in het voor- of najaar.

Eten, drinken en uitgaan in Montreal.

In Montreal kunt u goed eten en drinken. Voor een goede lunch is het aanrader om te eten bij: Café Lola Rosa of café Bonaparte. Voor de beste diners moet u zijn bij restaurant: Europea, Le Club Chasse et Peche of Restaurant Laloux. Nadat u heerlijk heeft gegeten kunt u het nachtleven van Montreal gaan ontdekken. Leuke clubs zijn: Complexe Sky en Muzique Montreal. Houdt u meer van ballet of toneel bezoek dan Place des Arts. 

Vervoer

Het openbaar vervoer in de stad is uitstekend geregeld. De stad is perfect per voet te verkennen. Het openbaar vervoer bestaat uit: taxi’s, bussen en metro’s. Van en naar het vliegveld is er een metroverbinding. Goedkope vliegtickets heeft u al voor 500 euro. Directe  vluchten worden aangeboden door KLM, Delta Airlines, US Airways en Air Canada.  Indirect vluchten worden aangeboden door Lufthansa Air, KLM, Delta Airlines en Air France.