Goedkope vliegtickets Mexico City

loader

Mexico -Stad

Mexico-stad is de hoofdstad van het land Mexico. Het is tevens een van de grootste steden ter wereld en telt meer dan 20 miljoen inwoners. De stad ligt in een dal maar alsnog op 2240 meter boven de zeespiegel en wordt omringt door bergen die nog geregeld vulkanisch as uitspuwen. De bekendste vulkanische berg is de Popocatépetl. De stad is gesticht in 1325 door de Azteken. Het verhaal gaat dat een stamgod de plaats moest aanwijzen waar de Azteken moesten gaan wonen. Dat werd duidelijk gemaakt doordat een adelaar op een cactus een slang verslond. Dit teken is vandaag de dag nog steeds van belang, het symbool is opgenomen in de Mexicaanse vlag. Mexico-Stad is een hele leuke en gezellige stad om naar toe te gaan, er zijn veel bezienswaardigheden dus wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets naar Mexico-Stad.

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Mexico City American Airlines 20 okt 2020 4 nov 2020
Amsterdam Schiphol - Mexico City Meerdere airlines 20 okt 2020 4 nov 2020
Amsterdam Schiphol - Mexico City Aeromexico 10 aug 2020 23 aug 2020
Amsterdam Schiphol - Mexico City KLM 11 jul 2020 16 jul 2020
Amsterdam Schiphol - Mexico City Virgin Atlantic 11 jul 2020 16 jul 2020
Eindhoven
Eindhoven - Mexico City KLM 11 jul 2020 16 jul 2020
Eindhoven - Mexico City Meerdere airlines 11 jul 2020 16 jul 2020
Brussel - National
Brussel - National - Mexico City Meerdere airlines 16 aug 2020 23 aug 2020
Brussel - National - Mexico City Iberia 16 aug 2020 23 aug 2020
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Mexico City Meerdere airlines 5 sep 2020 20 sep 2020

Info over bezienswaardigheden

Doordat Mexico-stad zo’n oude stad is kent de stad ook veel bezienswaardigheden. Het oude historische centrum is zeker het bezoeken waard. Hier bevinden zich: de Azteekse  Templo Mayor, de Spaanse kathedraal en het Nationale Paleis. Maar Mexico-stad heeft meer te bieden, vergeet bijvoorbeeld ook niet de Torre Mayor te bekijken, of de Chapultepec , deze prachtige heuvel omgegeven door natuur laat u een hele andere kant zien van de drukke stad. Mooie wijken met Art Deco en  Neoclassicistische bouwstijlen zijn: Condesa en Roma. Het district Xochimilco mag u ook niet missen, dit district staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is bekend vanwege de vele drijvende tuinen.  Boek nu goedkope vliegtickets naar Mexico-stad!

Eten, drinken en uitgaan in Mexico-stad!

 

Mexico-stad trekt jaarlijks veel toeristen vanuit de hele wereld. Op het gebied van eten en drinken is de stad de laatste jaren sterk geïnternationaliseerd. Bekende en lekkere restaurantjes zijn:  Hostería Santo Domingo, Villa Maria en Bistro Mosaico. De laatste is wel een stuk duurder dan de eerste twee, maar het eten is daar wel echt geweldig. Uitgaan is in Mexico-stad geen probleem. De stad kent vele leuke barretjes en clubs die tot laat in de ochtend open zijn. Leuke uitgaansgelegenheden zijn: Bar Milán, de Rioma club en de M.I.C club. Denk niet langer na en boek vliegtickets naar Mexico-stad.

Vervoer

 

 

Mexico-stad is een miljoenstad, dat zorgt voor veel verkeersproblemen. Daarom is het niet aan te raden om een auto te huren of de taxi te nemen. Het beste kunt u gewoon de metro nemen. Het metronetwerk is goed en vrij uitgebreid. U heeft al goedkope vliegtickets naar Mexico-stad voor 830 euro.