Goedkope vliegtickets Melbourne

loader

Melbourne

De grote stad Melbourne is gesticht in 1835 door kolonisten uit Tasmanië. Melbourne is vernoemd naar de staatsman Lord Melbourne, die toen der tijd Minister-President was van Groot-Brittannië. De stad is gelegen in het zuidoosten van Australië aan zee. Melbourne is een charmante gezellige en sfeervolle stad, waar cultuur erg belangrijk wordt gevonden. In de stad zijn er veel boetiekjes, kunstgalerijen en musea te vinden. Als u naar Australië vliegt is het zeer zeker de moeite waard om Melbourne te bezoeken. Dus boek goedkope vliegtickets Melbourne en geniet van deze mooie stad. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Melbourne Air France 13 sep 2020 12 okt 2020
Amsterdam Schiphol - Melbourne Vietnam Airlines 14 sep 2020 11 okt 2020
Eindhoven
Eindhoven - Melbourne Meerdere airlines 13 mei 2021 4 jun 2021
Eindhoven - Melbourne KLM 13 mei 2021 4 jun 2021
Brussel - National
Brussel - National - Melbourne Etihad Airways 5 okt 2020 16 okt 2020
Brussel - National - Melbourne Meerdere airlines 12 mei 2021 23 mei 2021
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Melbourne Meerdere airlines 24 apr 2021 8 mei 2021

Info over bezienswaardigheden

Melbourne is een stad vol bezienswaardigheden, de ene nog indrukwekkender dan de andere. Bezienswaardigheden die u gezien moet hebben zijn: de Old Melbourne Gaol – dit is een oude gevangenis - het Federation Square – dit bijzondere plein is gebouwd van glas en kalksteen – de Royal Botanic Gardens – in deze prachtige “tuin” bloeien de mooiste bloemen en planten van de wereld – en de Eureka Skydeck 88 – vanuit deze kubus die als het ware in de lucht zweeft heeft u geweldig uitzicht over de stad-. Naast deze bezienswaardigheden staat Melbourne ook bekend als  een echte winkelstad. Mooie winkels zijn David Jones, e.g.etal en Crumpler. Daarnaast kent Melbourne ook nog vele mooie musea en theaters. Wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets naar Melbourne.

Eten, drinken en uitgaan in Melbourne!

 

Van goed eten en drinken houden Australiërs wel. Dat is ook te merken in Melbourne. De stad kent vele goede en leuke restaurantjes waar gerechten uit de hele wereld geserveerd worden. Hele goede maar wel dure restaurants zijn: Circa the Prince en Ezard. Iets goedkoper bent u uit bij restaurant MoVida of de Press Club. Uitgaan is een Melbourne een hele beleving. De stad kent dan ook vele uitgaansgelegenheden. Niet te missen zijn The Loft- en de Night Cat Club. Houdt u niet van dansen ga dan naar Young & Jackson de oudste pub van Melbourne. Boek nu goedkope vliegtickets naar Melbourne.

Vervoer

 

 

Melbourne heeft een heel mooi stratenplan wat ook wel bekend staat als the Hoddle Grid. De stad heeft vele openbaarvervoersmiddelen zoals: trams, bussen en taxi’s. Daarnaast is Melbourne erg goed per voet te ontdekken. U heeft al goedkope vliegtickets naar Melbourne voor 900 euro.