Goedkope vliegtickets Los Angeles

loader

Los Angeles

Los Angeles een stad die iedereen kent van de mooie stranden, het heerlijke weer en natuurlijk de vele filmsterren is echter een stad die nog veel meer te bieden heeft dan dit. De stad lang geleden gesticht door een Spaanse monnik, is nu een stad met meer dan 4 miljoen inwoners. De stad staat vooral bekend om haar grote diversiteit. Het is een mooie stad om heerlijke te kunnen ontspannen.

 

 

Dus zoek de ontspanning op en boek vliegtickets naar Los Angeles.  

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Los Angeles Meerdere airlines 6 apr 2021 19 apr 2021
Amsterdam Schiphol - Los Angeles Virgin Atlantic 6 apr 2021 20 apr 2021
Amsterdam Schiphol - Los Angeles Delta Air Lines 19 feb 2021 4 mrt 2021
Amsterdam Schiphol - Los Angeles KLM 19 feb 2021 4 mrt 2021
Eindhoven
Eindhoven - Los Angeles Meerdere airlines 20 feb 2021 4 mrt 2021
Eindhoven - Los Angeles KLM 20 feb 2021 4 mrt 2021
Brussel - National
Brussel - National - Los Angeles Meerdere airlines 9 nov 2020 30 nov 2020
Brussel - National - Los Angeles Virgin Atlantic 9 nov 2020 30 nov 2020
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Los Angeles Meerdere airlines 9 nov 2020 30 nov 2020

Info over bezienswaardigheden

Wat u natuurlijk niet kunt missen zijn de mooie witte stranden met palmbomen zoals: Malibu beach, Venice- en Santa Monica-. Naast deze mooie stranden is de stad zelf ook zeker het bezoeken waard. Leuke wijken als Beverly Hills, Hollywood zijn een must om te bezoeken en misschien spot men er wel een beroemdheid. Maar als u echte “sterren” wilt zien dan moet u naar de Walk of Fame. Mooie gebouwen in LA zijn the Cenrtal Library en LA Times Building gebouw. Mocht u kinderen meenemen, dan is een bezoek aan Disney Land of Six Flags een aanrader. Naast dit alles kunt u ook nog eens geweldig goed shoppen in Los Angeles. Dus als u goedkope vliegtickets Los Angeles boekt, zult volledig tot rust komen in LA. Bent u meer een sportmens, dan kunt u in 1 dag zowel surfen als skiën. Want binnen 1.5 uur zit u in de sneeuw op de Rocky Mountains.

 

Eten, drinken en uitgaan in Los Angeles

Los Angeles staat bekend om haar uitgaansgelegenheden, het kent vele bars, clubs, strandtenten en goede restaurants. Echte Amerikaanse hotdogs kunt u eten bij Pink’s. Voor een goed ontbijt moet u echt eens langs The Peach Café gaan. Café La Boheme zorgt op een spectaculaire manier voor heerlijk eten. Als u uit wilt uitgaan is The Viper Room een goede club. LA heeft u zoveel te bieden, boek daarom snel goedkope vliegtickets naar deze geweldige stad.

 

Vervoer

Het vervoer in LA is goed geregeld. Er rijden veel bussen en er zijn genoeg metrolijnen die u overal naar toe kunnen brengen. Een echte aanrader is een Harley te huren. Echter als u niet kunt motorrijden dan is een auto huren ook een goede optie. U boekt al goedkope vliegtickets LA voor nog geen 700 euro.  

 

Bekijk nabijgelegen bestemmingen