Goedkope vliegtickets Lima

loader

Lima

 

De stad Lima is een geweldige stad waar u te maken krijgt met de oude Peruaanse invloeden, het koloniale tijdperk en de hedendaagse moderne cultuur. Lima is gelegen in het midden van Peru aan de grote oceaan. De stad kent ongeveer 7 miljoen inwoners en is daarmee de grootste stad van het land, het is tevens de hoofdstad. De stad Lima is in 1535 gesticht door de Spanjaard Francisco Pizarro. Voor de Spanjaarden was Lima in het koloniale tijdperk een zeer belangrijke en welvarende stad. De stad heeft daar vandaag de dag nog steeds zijn mooie plein aan te danken. Lima is een moderne stad met veel bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Bent u benieuwd? Boek dan snel goedkope vliegtickets naar Lima!

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Lima Meerdere airlines 18 nov 2019 4 dec 2019
Amsterdam Schiphol - Lima Delta Air Lines 1 nov 2019 10 nov 2019
Amsterdam Schiphol - Lima KLM 18 nov 2019 4 dec 2019
Rotterdam
Rotterdam - Lima Meerdere airlines 22 nov 2019 19 dec 2019
Eindhoven
Eindhoven - Lima Meerdere airlines 15 dec 2019 27 dec 2019
Eindhoven - Lima KLM 15 sep 2019 6 okt 2019
Brussel - National
Brussel - National - Lima Delta Air Lines 18 nov 2019 4 dec 2019
Brussel - National - Lima Air Europa 18 nov 2019 4 dec 2019

Info over bezienswaardigheden

Lima is een mooie stad mede dankzij de koloniale tijdperk heeft de stad een nog een groot historische centrum. Gebouwen die u gezien moet hebben zijn: de bekende en indrukwekkende Kathedraal van Lima, de Panden uit de koloniale periode, het Paleis van Justitie, de Sint-Franciscuskerk en het Presidentieel Paleis. Maar vergeet ook de Pachacámac niet, deze schitterende piramides zijn gebouwd 200 jaar voor Christus. Als u van musea houdt ga dan naar Het Nationaal Museum. Al met al heeft Lima u erg veel te bieden! Dus wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets!

Eten, drinken en uitgaan in Lima.

 

Peruanen zijn erg gesteld op hun eten. De maaltijden zijn gevarieerd en vaak lekker. Bekende restaurants zijn Brujas de Cachiche en La Rosa Náutica. Voor een iets goedkopere maaltijd kunt u het beste terecht bij La Gloria Restaurant.  Peruanen houden van dansen! Dat kunt u in Lima goed merken. De stad kent vele bars en clubs. Neem vooral een kijkje in de clubs Kimbara of de Vocé. Boek snel vliegtickets naar Lima en maak het mee!

Vervoer

Lima heeft een redelijk openbaar vervoersnetwerk. Er rijden veel taxi’s en bussen. De taxi’s zijn aan te raden, de bus routes zijn vaak heel willekeurig en duren lang. U heeft al goedkope vliegtickets naar Lima voor 804 euro.