Goedkope vliegtickets Lima

loader

Lima

 

De stad Lima is een geweldige stad waar u te maken krijgt met de oude Peruaanse invloeden, het koloniale tijdperk en de hedendaagse moderne cultuur. Lima is gelegen in het midden van Peru aan de grote oceaan. De stad kent ongeveer 7 miljoen inwoners en is daarmee de grootste stad van het land, het is tevens de hoofdstad. De stad Lima is in 1535 gesticht door de Spanjaard Francisco Pizarro. Voor de Spanjaarden was Lima in het koloniale tijdperk een zeer belangrijke en welvarende stad. De stad heeft daar vandaag de dag nog steeds zijn mooie plein aan te danken. Lima is een moderne stad met veel bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Bent u benieuwd? Boek dan snel goedkope vliegtickets naar Lima!

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Lima Air Canada 14 jan 2019 15 feb 2019
Amsterdam Schiphol - Lima Meerdere airlines 14 jan 2019 15 feb 2019
Amsterdam Schiphol - Lima KLM 9 jan 2019 24 jan 2019
Rotterdam
Rotterdam - Lima Meerdere airlines 8 nov 2018 22 nov 2018
Rotterdam - Lima British Airways 8 nov 2018 22 nov 2018
Brussel - National
Brussel - National - Lima United Airlines 1 mei 2019 22 mei 2019
Brussel - National - Lima Meerdere airlines 7 nov 2018 22 nov 2018
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Lima Meerdere airlines 8 nov 2018 22 nov 2018

Info over bezienswaardigheden

Lima is een mooie stad mede dankzij de koloniale tijdperk heeft de stad een nog een groot historische centrum. Gebouwen die u gezien moet hebben zijn: de bekende en indrukwekkende Kathedraal van Lima, de Panden uit de koloniale periode, het Paleis van Justitie, de Sint-Franciscuskerk en het Presidentieel Paleis. Maar vergeet ook de Pachacámac niet, deze schitterende piramides zijn gebouwd 200 jaar voor Christus. Als u van musea houdt ga dan naar Het Nationaal Museum. Al met al heeft Lima u erg veel te bieden! Dus wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets!

Eten, drinken en uitgaan in Lima.

 

Peruanen zijn erg gesteld op hun eten. De maaltijden zijn gevarieerd en vaak lekker. Bekende restaurants zijn Brujas de Cachiche en La Rosa Náutica. Voor een iets goedkopere maaltijd kunt u het beste terecht bij La Gloria Restaurant.  Peruanen houden van dansen! Dat kunt u in Lima goed merken. De stad kent vele bars en clubs. Neem vooral een kijkje in de clubs Kimbara of de Vocé. Boek snel vliegtickets naar Lima en maak het mee!

Vervoer

Lima heeft een redelijk openbaar vervoersnetwerk. Er rijden veel taxi’s en bussen. De taxi’s zijn aan te raden, de bus routes zijn vaak heel willekeurig en duren lang. U heeft al goedkope vliegtickets naar Lima voor 804 euro.