Goedkope vliegtickets Kaapstad

loader

Kaapstad

Mensen zeggen wel dat Kaapstad de mooiste stad is van heel Afrika. Wat zeker is dat Kaapstad alles te bieden heeft wat een Afrikaanse stad moet hebben, het heeft natuur, cultuur en historie. De stad is de afgelopen jaren steeds meer in trek geraakt door toeristen, door de veelzijdigheid en het heerlijke klimaat is het een prettig oord geworden om er te verblijven. Wilt u naar Afrika boek dan sowieso vliegtickets Kaapstad!

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Kaapstad Qatar Airways 30 okt 2018 19 nov 2018
Amsterdam Schiphol - Kaapstad British Airways 12 nov 2018 4 dec 2018
Amsterdam Schiphol - Kaapstad KLM 1 nov 2018 20 nov 2018
Rotterdam
Rotterdam - Kaapstad British Airways 20 apr 2018 20 mei 2018
Rotterdam - Kaapstad Meerdere airlines 20 apr 2018 20 mei 2018
Groningen
Groningen - Kaapstad Meerdere airlines 15 feb 2019 23 feb 2019
Brussel - National
Brussel - National - Kaapstad WB 19 mei 2018 23 mei 2018
Brussel - National - Kaapstad Ethiopian Airlines 1 mei 2018 9 mei 2018

Info over bezienswaardigheden

Kaapstad heeft u veel te bieden, mooie architectuur, schitterende stranden, heerlijke restaurants en bovenal een prachtige natuur. Huur bijvoorbeeld een helikopter en aanschouw vanuit de lucht de natuur en de wilde dieren. Maar voor een onvergetelijk uitzicht moet u op de Tafelberg zijn. Vanaf deze berg kunt u prachtig over de stad zelf maar ook over de wijde omgeving kijken. Naast de natuur is een bezoek aan Robbeneiland meer dan de moeite waard. Op pad gaan met een local door de bekendste sloppenwijk Khaylitsha van Zuid-Afrika. Als u het wilt meemaken boek dan een goedkoop vliegticket naar Kaapstad.

 

Eten, drinken en uitgaan in Kaapstad

U zou al goedkope vliegtickets moeten boeken wegens het heerlijke eten. Want Kaapstad heeft u heerlijk eten te bieden in de wijk  V&A Waterfront bijvoorbeeld, in deze wijk kan men geweldig gerechten eten maar wel voor een hoge prijs. Andere goede  plaatsen zijn Camps Bay en De Waterkant. Bent u echt een fan van vis dan is The Meeting Place een heerlijk restaurant waar ze de beste vissen serveren. Voor het uitgaan moet u in Long Street zijn, hier staat ook de bekende club 169 On Long. Als u meer voor een romantische avond gaat is het leuk om naar Café Caprice te gaan, hier kunt u de zon onder zien gaan onder het genot van een heerlijk drankje. Kaapstad kent vele festivals en feesten dus hou de agenda van de stad goed in de gaten.  

Vervoer

 

Het vervoer in de stad is niet goed geregeld, ook al zijn er na het WK wel wat aanpassingen doorgevoerd waardoor het iets beter is geworden.  Het beste kunt u een eigen auto huren.
Een goedkoopvliegticket naar Kaapstad heeft u al voor 850 euro.