Johannesburg

 

De grootste stad van Zuid-Afrika: Johannesburg. De stad waar men een keer geweest moet zijn. Als u goedkope vliegtickets Johannesburg boekt komt u in een stad waar verschillende culturen, gewoontes en heerlijk eten met elkaar samensmelten. Daarnaast is de natuur om de stad  Johannesburg heen geweldig. Een tripje naar het Kruger Nationaal park is zeker aan te raden. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Johannesburg Swiss Swiss 2 dec 2020 28 dec 2020 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Johannesburg Meerdere airlines Meerdere airlines 2 dec 2020 29 dec 2020 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Johannesburg KLM KLM 8 okt 2020 19 okt 2020 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Johannesburg Meerdere airlines Meerdere airlines 9 okt 2020 19 okt 2020 2 overstappen
Eindhoven - Johannesburg KLM KLM 1 dec 2020 29 dec 2020 1 overstap
Brussel - National
Brussel - National - Johannesburg Turkish Airlines Turkish Airlines 9 okt 2020 16 okt 2020 1 overstap
Brussel - National - Johannesburg Etihad Airways Etihad Airways 1 dec 2020 29 dec 2020 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Johannesburg Meerdere airlines Meerdere airlines 9 okt 2020 16 okt 2020 2 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Als u met uw goedkope vliegtickets in Johannesburg landt, zal de zon u toelachen. Johannesburg ligt namelijk in een sub tropisch klimaat, wat het weer aangenaam maakt. Johannesburg is een stad met een lange en ingrijpende geschiedenis. Wat u daarom zeker moet bezoeken is het Apartheidsmuseum. Tevens is het een aanrader om door de sloppenwijk Soweto te lopen met een lokale gids. Als u een dierliefhebber bent, is het Leeuwenpark op 30 min rijden van het centrum een must.

 

Eten, drinken en uitgaan in Johannesburg

Johannesburg staat bekend om de grote diversiteit van het eten. Als u goed wilt eten moet u een winkelcentra opzoeken. Daar is Chefs in Motion een uitzondering op. Als u naar dit restaurant gaat, kijkt u uit over de Lone Hill. Als u meer wilt opgaan in de Zuid-Afrikaanse cultuur, dan moet u naar Soweto, daar kun je overal op straat eten kopen. Een leuke plek om naar toe te gaan is Wandies place. In Johannesburg vindt men niet veel terrasjes op straat, alles is verstopt in winkelcentra. Als u wilt uitgaan dan moet u naar Catz Pyjamas. De stad is meer dan de moeite waard om te bezoeken, dus boek snel vliegtickets naar Johannesburg.

 

Vervoer

 

U landt met uw goedkope vliegtickets Johannesburg op O.R. Tambo International  Airport. U bent ongeveer binnen 60 min in het centrum van de stad. De stad is gebouwd voor veel autoverkeer, dus u kunt het beste een auto huren, of een buskaartje kopen. De metro wordt vooralsnog als een onveilig plek voor toeristen gevonden.