Goedkope vliegtickets Jakarta

loader

De grote en levendige stad Jakarta is de hoofdstad van Indonesie. De stad is gelegen aan het Noord-Westen van het eiland Java.  Met bijna 10 miljoen inwoners is het de grootste stad van Zuid-Oost Azie. De bewoners van Jakarta staan bekend om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Met goedkope vliegtickets Jakarta landt u na ongeveer 16-18 uur bij deze prachtige stad.

Vervoer naar Jakarta

Het vliegtuig is de aangewezen manier om naar Jakarta te reizen. KLM, Singapore Airlines en Malaysian Airlines bieden directe vluchten aan vanaf Amsterdam. Goedkope vliegtickets Jakarta boekt u een paar maanden voor vertrek, dan heb je meestal een goedkoop vliegticket te pakken. Met uw goedkope vliegtickets Jakarta landt je op de luchthaven Soekarno Hatta International Airport (CGK). Deze luchthaven bevindt zich 20 km van de stad. Om van de luchthaven naar de stad te komen wordt meestal gebruik gemaakt van een (gratis) airport shuttle aangeboden door het hotel.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Jakarta Meerdere airlines 1 sep 2020 25 sep 2020
Amsterdam Schiphol - Jakarta Turkish Airlines 1 sep 2020 16 sep 2020
Amsterdam Schiphol - Jakarta Garuda Indonesia 5 dec 2020 12 dec 2020
Amsterdam Schiphol - Jakarta KLM 3 nov 2020 24 nov 2020
Eindhoven
Eindhoven - Jakarta Meerdere airlines 3 nov 2020 24 nov 2020
Eindhoven - Jakarta KLM 3 nov 2020 24 nov 2020
Brussel - National
Brussel - National - Jakarta Meerdere airlines 8 feb 2021 5 mrt 2021
Brussel - National - Jakarta Turkish Airlines 8 feb 2021 5 mrt 2021
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Jakarta Meerdere airlines 1 okt 2020 22 okt 2020

Te doen en zien

Helaas is de lucht in Jakarta erg vuil. Vanwege de hoge luchtvochtigheid worden veel toeristen sneller moe dan normaal, doe comfortabele kleding aan die volledig van katoen is gemaakt.

Om in Jakarta je weg te vinden is niet eenvoudig. Het is een chaotische stad met verkeer dat vaak heel traag is of vast staat, met name tijdens de spitsuren. De trein kan soms een alternatief zijn. Ook wordt gewerkt aan een monorail, maar deze is nog niet in gebruik.

Te zien

Het presidentieel paleis is de officiële residentie van de Indonesische president en gratis open voor het publiek in het weekend. Let wel op je kleding: geen sandalen toegestaan. Het nationale monument Monas is een 137m hoog monument in het centrum van het Merdeka plein. Het panoramadek geeft een mooi uitzicht op de stad. Gedung Kesenian Jakarta, het kunst theater van Jakarta, heeft een mooie architectuur en is het podium voor enkele van de beste optredens uit de omgeving en voor internationale gasten. Het Museum National heeft een grote collectie van prehistorische artefacten, zoals aardewerk en Hindoe Javaanse kunst.

Jakarta is een drukke en overweldigende stad waar veel te beleven valt. Goedkope vliegtickets Jakarta zorgen voor een mooie reis. De vlucht Amsterdam-Jakarta duurt ongeveer 16-18 uur.