Goedkope vliegtickets Hong Kong

loader

Hong Kong

Hong Kong meer dan 100 jaar een kolonie geweest van het Britste rijk werd in 1997 onafhankelijk. Het werd een onderdeel van China, maar het bleef een aparte status behouden, zo heeft Hong Kong eigen wetten en regelgeving. Hong Kong bestaat uit twee grote eilanden en heel veel kleine eilandjes. Het grote eiland Kowloon is verbonden aan China het andere eiland heet Hong Kong Island, dit eiland wordt ook wel Central genoemd. Hong Kong betekent zoiets als “geurige haven” wat vandaag de dag nog steeds is te merken, dankzij de vele havens en levendige handel in allerlei producten komen allerlei geuren u tegemoet. Het is zeker de moeite waard om goedkope vliegtickets Hong Kong te boeken omdat de stad een mooie mix heeft van de typische Britste en Chineese cultuur. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Hong Kong China Southern Airlines 1 apr 2019 14 apr 2019
Amsterdam Schiphol - Hong Kong Meerdere airlines 9 mrt 2019 23 mrt 2019
Amsterdam Schiphol - Hong Kong Cathay Pacific 5 apr 2019 22 apr 2019
Amsterdam Schiphol - Hong Kong KLM 15 mrt 2019 19 mrt 2019
Brussel - National
Brussel - National - Hong Kong Meerdere airlines 23 dec 2018 26 dec 2018
Brussel - National - Hong Kong Hainan Airlines 23 dec 2018 26 dec 2018
Brussel - National - Hong Kong Cathay Pacific 8 sep 2019 29 sep 2019
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Hong Kong Blue 1 23 apr 2019 17 jul 2019
Brussel - Charleroi - Hong Kong Meerdere airlines 21 jul 2019 29 aug 2019

Info over bezienswaardigheden

Als u vliegtickets naar Hong Kong heeft geboekt dan moet u in Hong Kong sowieso de Man Mo Tempel bezoeken, deze bijzondere tempel is indrukwekkend en behoort tot de cultuur van Hong Kong. Daarnaast is het leuk om door de stad te lopen en de verschillende Britse gebouwen te bekijken zoals The Cathedral Church of St. John maar ook een bezoekje aan Victoria Peak met het oude trammetje is leuk om te doen. Als u meer van sporten houdt dan is windsurfen op Cheung Chau echt de moeite waard. Daarnaast is het een hele vette ervaring om ’s avonds de lichtshow te bekijken.

 

Eten, drinken en uitgaan in Hong Kong

Hong Kong is voor de liefhebber van eten een thuiskomen, want het is de culinaire hoofdstad van Azië. Typische Aziatische gerechten zoals kikker, eendentong en of duif kunnen hier worden gegeten. Goede restaurants zijn Din Tai Fung en M at the Fringe. Daarnaast kun je op de Night Market tevens heerlijke gerechten vinden. Een leuke uitgaanswijk is Soho, hier vindt men leuke barretjes en cafétjes. Leuke uitgaansgelegenheden zijn: Volar, Drop en Circle Tower Bars. Al met al men kan in Hong Kong genoeg beleven, boek daarom snel vliegtickets naar Hong Kong!

 

 

Vervoer

 

Hong Kong is met het vliegtuig binnen 11 uur te bereiken. In de stad zelf kunt u het beste met de taxi of de Star Ferry gaan, die zijn niet heel duur en brengen u overal naar toe. Tevens is wandelen ook nog steeds een goede mogelijkheid. Een goedkoop retourvliegticket Hong Kong heeft u al voor 700 euro.