Goedkope vliegtickets Denver

loader

Denver

De stad Denver, hoofdstad de Amerikaans staat Colorado is van oorsprong een goudzoekersstad. Denver ligt op een schitterende locatie, namelijk aan de voet van de Rocky Mountains. Denver is onder veel Amerikanen een geliefde stad, dat komt doordat de stad goede voorzieningen heeft, niet alleen op transport gebied, maar ook op sport en recreatie gebied. Daarnaast kent de stad Denver een vrij mild klimaat, waar men de 4 seizoenen goed van elkaar kan onderscheiden. Bent u op zoek naar goud of naar een mooie stad, boek dan goedkope vliegtickets naar Denver. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Denver Meerdere airlines 2 sep 2020 12 sep 2020
Amsterdam Schiphol - Denver Icelandair 1 sep 2020 11 sep 2020
Eindhoven
Eindhoven - Denver Meerdere airlines 20 okt 2020 30 okt 2020
Eindhoven - Denver KLM 31 aug 2020 8 sep 2020
Brussel - National
Brussel - National - Denver Meerdere airlines 2 sep 2020 12 sep 2020
Brussel - National - Denver Icelandair 20 okt 2020 30 okt 2020
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Denver Meerdere airlines 20 okt 2020 30 okt 2020

Info over bezienswaardigheden

Denver gesticht in 1887 is vandaag de dag een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Bezienswaardigheden in de stad zijn Denver Performing Arts Complex, Ellie Caulkins Opera House. Colorado staat bekend als een sportstad daarom is het zeker een aanrader om eens een van de vele sportwedstrijden bij te wonen. Daarnaast is Denver een uitstekende plaats als u van de natuur houdt, aangezien de stad zo dicht bij de Rocky Mountains ligt zijn er verschillende mooie (wandel)routes. De natuurgebieden zijn vooral in de herfst echt schitterend. De beste tijd om vliegtickets naar Denver te boeken zijn het einde van de zomer en of begin van de herfst.

 

Eten, drinken en uitgaan in Dever

Wie vliegtickets boekt naar Denver komt niet bedrogen uit. De stad heeft namelijk vanzelfsprekend veel Amerikaans voedsel, maar aangezien in Denver ook veel Mexicanen, Latino’s wonen kan men er ook goed Mexicaans eten. Jaarlijks is er het Grote Amerikaans bier festival, als u van bier houdt dan moet u zeker eens naar dit festival geweest zijn.  Naast dit festival zijn er nog vele kleinere festivals die leuk zijn om te bezoeken.

 

Vervoer

 

Het vervoer in Denver is uitstekend geregeld. De stad is goed bereikbaar per auto, vliegtuig en trein. Daarnaast rijden er in de stad veel bussen, maar het leuke is ook dat er in stad veel fietspaden zijn aangelegd. En dat is uniek in Amerika. Denver Internationaal Airport ligt op ongeveer 30 kilometer van het centrum. Goedkope vliegtickets naar Denver heeft u al voor 600 euro.