Goedkope vliegtickets Chicago - Alle vliegvelden

loader

Chicago

Chicago behoort tot een van de mooiste en leukste steden van Amerika. De stad heeft alles wat een Amerikaanse stad moet hebben: wolkenkrabbers, grote sportstadia, entertainment, veel shopmogelijkheden en leuke restaurantjes. Daarnaast ligt de stad schitterend bij Lake Michigan. De stad is niet voor niks de derde grote stad van Amerika. Al met al u moet een keer in deze geweldige stad geweest zijn, dus boek snel goedkope vliegtickets Chicago.  

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Chicago - O'Hare United Airlines 8 mei 2018 16 mei 2018
Amsterdam Schiphol - Chicago - O'Hare Meerdere airlines 8 mei 2018 16 mei 2018
Amsterdam Schiphol - Chicago - O'Hare Lufthansa 21 mei 2018 30 mei 2018
Amsterdam Schiphol - Chicago - O'Hare Delta Air Lines 24 aug 2018 10 sep 2018
Amsterdam Schiphol - Chicago - O'Hare KLM 18 sep 2018 25 sep 2018
Brussel - National
Brussel - National - Chicago - O'Hare BMI Baby 20 mei 2018 30 mei 2018
Brussel - National - Chicago - O'Hare Meerdere airlines 8 mei 2018 15 mei 2018
Brussel - National - Chicago - O'Hare United Airlines 4 jul 2018 12 jul 2018
Brussel - National - Chicago - O'Hare Brussels Airlines 8 mei 2018 16 mei 2018
Brussel - National - Chicago - O'Hare Lufthansa 8 mei 2018 16 mei 2018

Info over bezienswaardigheden

De stad heeft  Chicago veel mooie gebouwen en musea. Maar wat u echt gezien moet hebben zijn de Chicago Water Tower, Grant Park, Monadnock Building en de Cloud Gate. Maar Chicago heeft u nog zoveel meer te bieden, dus u kunt er gerust een week verblijven. Naast de vele mooie gebouwen en musea heeft de stad ook vele parken, onder andere het millennium park, dit park staat vandaag de dag bekend om de vele culturele activiteiten die er plaatsvinden. U kunt het beste in Sears Tower de stad van grote hoogte bekijken.  Wie Chicago zegt, zegt honkbal, mocht u tijd overhebben dan is het echt gaaf om eens een honkbalwedstrijd mee te maken. Winkelen kan ook uitstekend in Chicago, de bekendste winkelstraat is Michigan Avenue. Na dit alles kan men alleen nog maar vliegtickets boeken naar Chicago.

Eten, drinken en uitgaan in Chicago

Chicago is de stad als u van eten houdt. De stad kent veel hoogstaande restaurants en men vindt er allerlei verschillende heerlijke wereldse gerechten. Boek daarom zo snel mogelijk vliegtickets naar Chicago. Leuke restaurants zijn: Avec, Spacca Napoli, – heerlijk italiaans eten – en Gibsons Steakhouse waar men heerlijke Amerikaanse steak kan eten.

Het uitgaan gebeurt op Rush Street, op Michigan avenue vindt u de luxere lounges en barretjes. De beste nachtclubs zijn: Transit Nightclub, Berlin en Boom Boom Room.              

Vervoer

 

Chicago heeft een goed vervoersnetwerk.  De stad heeft bussen, metro’s en taxi’s. Overdag is de metro goed te gebruiken, ’s avonds is het beter om de taxi te gebruiken, de metro’s zijn dan onveiliger. U heeft al voor 550 een retourvliegticket naar Chicago.