Goedkope vliegtickets Casablanca - Anfa

loader

Casablanca

Casablanca wat betekent: wit huis, ligt in het westen van Marokko aan de Atlantische zee. Het is de grootste stad en tevens van grote economische waarde voor Marokko. De stad is vooral bekend geworden om haar naam. In de stad vindt men vele witte huizen. De stad is populair geweest bij Franse kolonisten en in de stad zelf zijn nog vele typische kenmerken uit de koloniale tijd terug te vinden. Na de onafhankelijk van 1956 raakte de stad in verval, maar vandaag de dag is de stad weer een populaire hotspot en daarom is het zeker de moeite waard om goedkope vliegtickets naar Casablanca te boeken. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Casablanca - Mohamed V Transavia 14 dec 2019 18 dec 2019
Amsterdam Schiphol - Casablanca - Mohamed V Aegean Airlines 23 feb 2020 9 mrt 2020
Amsterdam Schiphol - Casablanca - Mohamed V Meerdere airlines 14 dec 2019 17 dec 2019
Amsterdam Schiphol - Casablanca - Mohamed V Royal Air Maroc 14 dec 2019 18 dec 2019
Brussel - National
Brussel - National - Casablanca - Mohamed V 3O 14 dec 2019 17 dec 2019
Brussel - National - Casablanca - Mohamed V Meerdere airlines 17 jun 2019 29 jun 2019
Brussel - National - Casablanca - Mohamed V Royal Air Maroc 14 dec 2019 17 dec 2019
Brussel - National - Casablanca - Mohamed V Brussels Airlines 14 dec 2019 17 dec 2019
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Casablanca - Mohamed V Jetairfly 24 feb 2020 9 mrt 2020
Brussel - Charleroi - Casablanca - Mohamed V Meerdere airlines 24 feb 2020 9 mrt 2020

Info over bezienswaardigheden

Casablanca wordt gekenmerkt door de vele witte gebouwen die in de stad staan. Door de Franse kolonisten kent de stad ook vele Franse architectonische invloeden. Nadat u de mooie stad heeft verkend kunt u heerlijk ontspannen in The Parc de la Ligue Arabe. Vlakbij het park vindt u de Casablanca Cathedral, deze kathedraal is zeker een bezoek waard.
Naast de vele historie die de stad rijk is, kent de stad ook vele winkelmogelijkheden. Morocco Mall is de grootste shoppingsmal en beschikt naast kleding en ander koopwaar, over een gigantisch aquarium. Wat gelijk opvalt in Casablanca zijn de Twin Towers, deze torens van meer dan 100 meter hoog zijn het kenmerk geworden van de economische vooruitgang die Casablanca meemaakt. Het zeker de moeite waard om goedkope vliegtickets naar Casablanca te boeken.

 

Eten, drinken en uitgaan in Casablanca

Men kan heerlijk eten in Casablanca, naast het meer traditionele Marokkaanse eten kan men er ook nog Franse eettentje vinden en in goede hotels en restaurants kan men heerlijk Europees eten bestellen. Uitgaansgelegenheden zijn er veel minder dan in Europa en wordt ook niet als belangrijk ervaren. Boek vliegtickets naar Casablanca en ervaar de stad zelf!

 

Vervoer

Als u vliegtickets naar Casablanca heeft geboekt zult u landen op Mohammed V International Airport. Het openbaar vervoer in de stad is goed geregeld. De stad kent namelijk een tramverbinding, buslijnen en er zijn genoeg taxi’s die u kunt erkennen aan de rode kleur. Er wordt nu zelf een metrolijn gemaakt, om de stad nog toegankelijker te maken.