Goedkope vliegtickets Calgary

loader

Calgary

Calgary een niet zo bekende stad uit Canada. Maar dat is onterecht, want Calgary is een geweldige stad en mede dankzij zijn geweldige ligging. De stad ligt namelijk op nog geen 80 kilometer van de Rocky Mountains. In de winter is het een perfect gebied voor wintersport. De stad heeft sinds het einde van 19de eeuw een enorme inwoners boost gehad doordat de stad kwam te liggen aan het Canadese spoornetwerk. Toen er in 1947 in de buurt van Calgary enorme hoeveelheden olie werden gevonden, begon de stad ook echt van belang te worden voor Canada en werd het een waardige stad. De stad is na de olymische spelen van 1988 steeds moderner geworden en het is vandaag de dag dan ook een perfecte stad om in te vertoeven. Wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets naar Calgary. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Calgary Meerdere airlines 4 nov 2019 11 nov 2019
Amsterdam Schiphol - Calgary Air Transat 6 jun 2020 2 jul 2020
Amsterdam Schiphol - Calgary KLM 1 okt 2019 22 okt 2019
Amsterdam Schiphol - Calgary Delta Air Lines 1 okt 2019 22 okt 2019
Brussel - National
Brussel - National - Calgary Air Transat 22 jun 2020 7 jul 2020
Brussel - National - Calgary Aer Lingus 14 feb 2020 28 feb 2020

Info over bezienswaardigheden                                                            

Als u goedkope vliegtickets Calgary boekt komt u zeker niet bedrogen uit. De stad heeft veel te bieden op zowel cultureel, natuurlijk en sportief gebied. Zo staan er bekende mooie gebouwen in Calgary zoals: de Calgary Tower waarin je een geweldig uitzicht hebt over de stad. Andere bekende gebouwen zijn: de TELUS World of Science, de Scotiabank Saddledome en de Lougheed House. Goede musea in Calgary zijn: De Art Gallery of Calgary en The Glenbow Museum. De stad Calgary ligt op een schitterende locatie, dichtbij de Rocky Mountains. De stad zelf heeft ook vele parken. Sport en Calgary zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Veel beoefende sporten zijn ijshockey en Football.  

Eten, drinken en uitgaan in Calgary

 

Dankzij de grote multiculturele smeltkroes, vindt u in Calgary ook veel verschillende soorten gerechten en drankjes. U kunt kiezen uit zowel een goede Aziatische keuken als wel een goede Europese keuken. En goed Italiaans restaurant is La Brezza Ristorante, als u lekkere Aziatische visgerechten wilt eten bent u in 7 Seas Seafood & Grill Restaurant op de juiste plaats. Uitgaan is in Calgary geen probleem. De wijk bij de Stephen Avenue Mall is de uitgaanswijk van de stad. Hier vindt u clubs, barretjes en andere leuke tentjes.

Vervoer

 

Het openbaar vervoer in Calgary is goed geregeld. Er rijden genoeg bussen en taxi’s. U heeft al goedkope vliegtickets naar Calgary voor 800 euro. U zult landen op Calgary International Airport.