Goedkope vliegtickets Budapest

loader

Budapest

Budapest de hoofdstad van Hongarije is een samenvoeging van de steden Boeda en Óbuda. De stad heet sindsdien Budapest. De stad is schitterend gelegen aan de rivier de Donau. De stad speelt een belangrijke rol als economische- en verkeersknooppunt voor centraal Europa. Daarnaast is de stad toonaangevend op het gebied van kunst, bestuur, handel en cultuur. Het is dan ook een zeer fraaie stad en een perfecte bestemming voor een weekendje weg. Dus boek nu snel goedkope vliegtickets naar Budapest en ontdek de stad!

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Budapest easyJet 3 okt 2019 8 okt 2019
Amsterdam Schiphol - Budapest Meerdere airlines 3 okt 2019 7 okt 2019
Amsterdam Schiphol - Budapest KLM 5 nov 2019 8 nov 2019
Eindhoven
Eindhoven - Budapest Wizz Air 5 nov 2019 9 nov 2019
Eindhoven - Budapest Meerdere airlines 6 aug 2019 12 aug 2019
Brussel - National
Brussel - National - Budapest Brussels Airlines 3 okt 2019 7 okt 2019
Brussel - National - Budapest LOT Polish Airlines 3 okt 2019 7 okt 2019
Brussel - National - Budapest Meerdere airlines 3 okt 2019 6 okt 2019
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Budapest Ryanair 3 okt 2019 7 okt 2019
Brussel - Charleroi - Budapest Meerdere airlines 3 okt 2019 6 okt 2019
Brussel - Charleroi - Budapest Wizz Air 16 aug 2019 19 aug 2019

Info over bezienswaardigheden

Budapest is een stad met allure en bovenal een hele gezellige stad. Leuke bezienswaardigheden zijn: de Matthiaskerk, de Táncsics Mihály utca - een hele bekende straat wegens de mooie barokarchitectuur - en het Vissersbastion. In het stadgedeelte Pest moet u vooral het volgende bekijken: het Parlementsgebouw, het Városliget - dit is een schitterend park-, Vajdahunyadburcht, Parochiekerk van de binnenstad en de Grote Markthal. De stad kent nog vele andere hoogtepunten. Voor de kunstliefhebber zijn het Szépm?vészeti Múzeum en Ludwig Museum Budapest zeer zeker een aanrader. Ook kan men in deze stad perfect winkelen. Wilt u Budapest ook van dichtbij meemaken? Boek dan goedkope vliegtickets!

Eten, drinken en uitgaan in Budapest

In Budapest kan men zeer goed eten en drinken. Bekende en goede restaurants zijn het Kádár Restaurant voor de traditionele gerechten voor meer trendy gerechten kan men terecht bij Menza en Potkulcs. Naast het goede en lekkere eten staat Budapest ook bekend om haar vele koffiehuizen. Ook als u goed wilt uitgaan bent u in Budapest op de juiste plaats. Bekende clubs om helemaal los te gaan zijn: A 38, de Budapest Jazz club en de Broadway Club. Het is de prefecte stad om te genieten van het leven, dus boek goedkope vliegtickets naar Budapest.

Vervoer

 

Het openbaar vervoer in Budapest is goed geregeld, de stad heeft busvervoer, metronetwerken, trams en taxi’s. Daarnaast is zeer zeker de moeite waard om een fiets te huren. Als u goedkope vliegtickets heeft geboekt zult u landen op Budapest Ferenc Liszt International Airport.  

 

 

Bekijk nabijgelegen bestemmingen