Goedkope vliegtickets Boston

loader

Boston

De stad Boston gelegen in het noordoosten van Amerika is een leuke stad. De stad staat bekend om haar schoonheid, gezelligheid, diversiteit en als  een buitengewoon veilige stad. De naam Boston is bedacht door Britse kolonisten en is vernoemd naar de gelijknamige stad in Engeland. In de stad Boston is de Amerikaanse revolutie tegen de Britse overheersing begonnen. Na de onafhankelijkheidsverklaring van 1776 werd de stad steeds welvarender en groeide de stad uit tot een belangrijke havenstad. Vandaag de dag is de stad vooral bekend doordat de wereldberoemde Harvard universiteit hier is gevestigd. Daarnaar zijn er ook vele bekende medische- en biotechnologiebedrijven gevestigd.

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Boston United Airlines 22 nov 2019 27 nov 2019
Amsterdam Schiphol - Boston Meerdere airlines 9 dec 2019 9 jan 2020
Amsterdam Schiphol - Boston KLM 21 nov 2019 27 nov 2019
Amsterdam Schiphol - Boston Delta Air Lines 21 nov 2019 27 nov 2019
Eindhoven
Eindhoven - Boston Meerdere airlines 1 okt 2019 10 okt 2019
Eindhoven - Boston KLM 1 okt 2019 9 okt 2019
Brussel - National
Brussel - National - Boston Icelandair 9 dec 2019 9 jan 2020
Brussel - National - Boston Meerdere airlines 9 dec 2019 9 jan 2020

Info over bezienswaardigheden

Het is een aanrader om goedkope vliegtickets naar Boston te boeken, want de stad heeft veel mooie en bekende gebouwen. Daarnaast is het een hele fijne stad om in te vertoeven en is er veel in de stad te beleven. Een bezoek aan het wereldberoemde Boston Symphony Orchestra of Boston Ballet is dan ook meer dan de moeite waard. Leuke bezienswaardigheden zijn: het Massachusetts State House, het Old South Meeting House, Boston Common (park), de begraafplaats Old Granary en het Boston College. Er zijn ook vele musea in Boston. De bekendste is: Museum of Fine Arts. Mocht u voor een langere tijd in Boston verblijven dan kan een bezoek aan Fenway Park(honkbalpark) of TD Garden(basketbalstadion) niet misstaan. Dus wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets naar Boston.

Eten, drinken en uitgaan in Boston          

Boston is een diverse stad, daarom kan men er ook veel verschillende gerechten eten. Leuke restaurants om naar toe te gaan zijn: Bertuccis, hier kunt u echt heerlijk Italiaans eten. Voor luxer eten wat ook mag kosten is Bistro du Midi een goede optie. Uitgaangelegenheden zijn er in Boston genoeg. Er is voor jong en oud genoeg te beleven. Boek nu goedkope vliegtickets naar Boston en maak de stad zelf mee!

Vervoer

 

Zoals in vele Amerikaanse steden is het openbaar vervoer in Boston goed geregeld. Er rijden metro’s, bussen en veel taxi’s. Als u goedkope vliegtickets boekt, zult u landen op Logan International Airport. Binnen 20 min staat u dan midden in het centrum. U heeft als goedkope vliegtickets naar Boston voor 480 euro.