Goedkope vliegtickets Aruba

loader

Aruba

Aruba is een van de eilanden die nog valt onder het Koninkrijk der Nederlanden. Het eiland ligt ten noorden van Venezuela. Het is een klein eiland maar erg populair bij Nederlandse toeristen en dat is niet voor niks. Het klimaat is er geweldig en de stranden liggen er prachtig bij. Aruba is ontdekt in 1499 door de Spanjaarden. De Nederlanders hebben het eiland later overgenomen. Het land Aruba is nog steeds niet volledig onafhankelijk ook is er wel sprake van grote zelfstandigheid. Het eiland Aruba is het bezoeken waard. Het is een eiland waar u helemaal tot rust komt en kunt genieten van het leven, het weer en de prachtige omgeving. Dus wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets naar dit mooie eiland! 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Aruba TUI 17 jun 2019 29 jun 2019
Amsterdam Schiphol - Aruba United Airlines 9 nov 2019 16 nov 2019
Amsterdam Schiphol - Aruba KLM 23 sep 2019 30 sep 2019
Amsterdam Schiphol - Aruba Meerdere airlines 24 sep 2019 30 sep 2019
Brussel - National
Brussel - National - Aruba United Airlines 18 feb 2020 2 mrt 2020
Brussel - National - Aruba Meerdere airlines 17 feb 2020 2 mrt 2020

Info over bezienswaardigheden

Aruba is vooral een eiland waar u tot rust kunt komen en perfect kunt genieten. Toch zijn er ook wel degelijk leuke dingen te doen op het eiland. Leuke bezienswaardigheden zijn: De natural Bridge, deze brug -helaas ingestort- was een brug gemaakt door de natuur.  Daarnaast is er op het eiland een Natural Pool te zien, dit een stukje oceaan wat geheel ontsloten is door bergen en rotsen, maar door de golven wordt de Pool wel telkens weer gevuld met oceaanwater. De Altovistakapel is ook het bezoeken waard, dit kleine kerk is op zich niet zo heel erg bijzonder, maar het uitzicht op de zee is wel indrukwekkend. Ook een is tochtje met de auto door het  Nationaal park Arikok een leuke activiteit. Wilt u dit alles ook meemaken boek dan snel goedkope vliegtickets naar Aruba!

Eten, drinken en uitgaan in Aruba

Op Aruba kunt u lekker eten en drinken. Op de vele stranden zijn genoeg strandtentjes die u tot in de late uurtjes kunnen voorzien van drankjes. Een goed restaurant is Carte Blanche. Hier kunt u genieten van de mooiste gerechten. Wilt u echter iets goedkopers dan is Barefoot Restaurant een geode keuze. Veel mensen in Aruba houden van het nachtleven, dus er des avonds genoeg te beleven op staat, op het strand of gewoon in de barretjes. Wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets naar Aruba.

Vervoer

 

Aruba is een klein eiland, dat dan ook niet veel openbaarvervoersmogelijkheden kent. Het beste kunt u als u landt een auto huren en daarmee het eiland verkennen. Als u goedkope vliegtickets heeft geboekt zult u landen op de Internationale luchthaven Koningin Beatrix. U heeft al goedkope vliegtickets Aruba voor 900 euro. 

Bekijk nabijgelegen bestemmingen