Goedkope vliegtickets Addis Abeba

loader

Addis Ababa

Addis Ababa is de hoofdplaats van de Ethiopië, maar is daarnaast ook nog een de hoofdplaats van de Afrikaanse Unie en van vele grote internationale organisaties. De stad staat van oorsprong bekend om haar grote invloed in de Afrikaanse geschiedenis en cultuur. De stad wordt door sommige ook wel de hoofdstad van heel Afrika genoemd. Het is een stad die gericht is op de wereld en daarom is het ook leuk om er eens naar toe te reizen, ze zullen u met open armen ontvangen. Dus boek snel goedkope vliegtickets naar Addis Ababa.  

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Addis Abeba Turkish Airlines 15 okt 2019 25 nov 2019
Amsterdam Schiphol - Addis Abeba Kenia Airways 15 okt 2019 26 nov 2019
Brussel - National
Brussel - National - Addis Abeba Egypt Air 22 sep 2019 27 sep 2019
Brussel - National - Addis Abeba Lufthansa 1 feb 2020 28 feb 2020
Brussel - National - Addis Abeba Ethiopian Airlines 8 sep 2019 15 sep 2019

Info over bezienswaardigheden

Deze stad is gebouwd door Keizer Menelik II in 1886. De stad is een vaste plek geworden voor de Afrikaanse Unie. Mocht u goedkope vliegtickets hebben geboekt, dan is het zeker de moeite waard om naar Meskel Square te gaan, dit plein staat bekend om haar festivals en andere festiviteiten. Wat ook echt een leuke bezichtiging is de St George’s Cathedral en de Hager Fikir Theatre. Verdere bekende gebouwen zijn Medhane Alem Cathedral en de echte Afrika liefhebber moet het National Museum of Ethiopia zeer zeker bezoeken. De mooiste kunstwerken staan in dit museum.

Eten, drinken en uitgaan in Addis Ababa

Het tweede voordeel is als u goedkope vliegtickets boekt naar Addis Ababa, dat het eten er goed is, de stad is gericht op de internationale wereld, maar daarnaast kan men er ook heerlijk Afrikaans eten. Yod Abyssinia Traditional Food is een leuke tent, waar u de echte Afrikaanse lokale gerechten kunt eten, daarnaast zijn er ook muziek en dans optredens dus u hoeft zich niet te vervelen. Afrikanen leven vooral op straat, dus u wordt overdag en ’s avonds vermaakt door allerlei leuke dans- en muziekoptredens.

Vervoer

 

Het openbaar vervoer in de stad is niet heel goed geregeld, maar er zijn wel bussen en taxi’s, die laatste zijn te erkennen aan de blauw witte kleur. Bole International Airport is een van de belangrijkste internationale luchthavens van Afrika , per jaar worden er meer dan 3 miljoen passagiers vervoerd. U heeft al vliegtickets naar Addis Ababa voor 550 euro.