Goedkope vliegtickets Sydney

loader

Sydney

Wie aan Australië denkt, denkt aan Sydney en dat is ook niet verwonderlijk want Sydney is een geweldige stad met grote allure. Sydney is de oudste stad van Australië en werd gesticht in 1788, voornamelijk eerst als strafkamp, toch kwamen er door de loop der tijden steeds meer mensen uit de hele wereld die op zoek waren naar een beter leven aan in Sydney. Sommige op zoek naar goud anderen hadden zin in een nieuwe uitdaging. Vandaag de dag is Sydney de grootse stad van Australië en kent het meer dan 5 miljoen inwoners. Maak deze grote en geweldige stad mee door snel goedkope vliegtickets te boeken!

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Sydney China Eastern Airlines 23 mrt 2018 5 apr 2018
Amsterdam Schiphol - Sydney China Southern Airlines 23 mrt 2018 2 apr 2018
Rotterdam
Rotterdam - Sydney Meerdere airlines 18 dec 2017 29 dec 2017
Eindhoven
Eindhoven - Sydney Meerdere airlines 18 dec 2017 29 dec 2017
Brussel - National
Brussel - National - Sydney Air China 18 dec 2017 29 dec 2017
Brussel - National - Sydney Cathay Pacific 30 sep 2018 30 nov 2018

Info over bezienswaardigheden

Sydney is rijk aan historie en cultuur. Vanzelfsprekend moet u de bekende gebouwen als het Sydney Opera House, de Harbour Bridge, Darling Harbour en de Sydney Tower bekijken. Maar er is meer te beleven ga eens naar de Royal Botanic Gardens of naar het Art Gallery van Nieuw-Zuid-Wales, of bezoek een cricket wedstrijd, ga zeilen of neem een kijkje in het enige legale casino. Maar bovenal geniet van de sfeer en de enorme grootsheid van de stad, dit alles laat een niet te vergeten indruk achter. Wilt u Sydney ook van dichtbij  meemaken, boek dan vliegtickets naar deze bijzondere stad.

Eten, drinken en uitgaan in Sydney

In Sydney kunt zeer zeker genieten van heerlijk eten en drinken. Australiërs weten wat goed eten is, daarnaast wonen er mensen uit de hele wereld, zodat men ook restaurants uit de hele wereld hier kunt vinden. Sydney staat bekend om haar uitgaansleven. De echte uitgaanswijken zijn Kings Cross en Darling Harbour. Boek nu snel vliegtickets en maak het nachtleven van Sydney mee.

Vervoer

Het openbaar vervoer is in Sydney perfect geregeld, er rijden trams, taxi’s en bussen. Maar het leukste om te doen is gewoon zelf een auto huren en lekker door Sydney rijden. Als u vliegtickets heeft geboekt zult u landen op Sydney Airport, binnen 30 minuten bent u in het centrum. U heeft al een retourvliegticket naar Sydney voor 1030 euro.