Goedkope vliegtickets San Francisco

loader

San Francisco

Als u vliegtickets boekt naar San Francisco dan heeft u de tijd van uw leven. Want dit is werkelijk waar een geweldige stad. De stad heeft u veel te bieden op cultureel, architectonische en historisch gebied. Wat u natuurlijk niet kunt missen is de enorme Golden Gate Bridge. Daarnaast hangt er in de stad een buitengewone relaxte sfeer. U moet echt eens in deze stad geweest zijn.  

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - San Francisco BMI Baby 15 sep 2017 25 sep 2017
Amsterdam Schiphol - San Francisco Meerdere airlines 26 okt 2017 9 nov 2017
Amsterdam Schiphol - San Francisco Delta Air Lines 1 nov 2017 12 nov 2017
Amsterdam Schiphol - San Francisco KLM 30 aug 2017 13 sep 2017
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - San Francisco Meerdere airlines 22 aug 2017 26 aug 2017
Brussel - National
Brussel - National - San Francisco Meerdere airlines 3 sep 2017 21 sep 2017
Brussel - National - San Francisco Turkish Airlines 27 apr 2018 18 mei 2018

Info over bezienswaardigheden

San Francisco heeft u erg veel  te bieden. Plekken waar u geweest moet zijn: Golden Gate Bridge, Union Square, Lombard street, China Town en het meest bijzondere de Alcatraz gevangenis. Deze gevangenis was eerste een militaire basis en werd later de best beveiligde gevangenis van het land. Heeft er ooit een ontsnapping plaatsgevonden? Dat komt u daar te weten. Naast deze gebouwen, kent San Francisco ook vele musea, kunstwerken en theaters. Bekende musea zijn: Fine Arts Museums of San Francisco, Exploratorium en San Francisco Museum of Modern Art. Wat erg leuk is om te bezoeken is het jaarlijkse San Francisco Jazz Festival. De stad heeft iedereen wel iets te bieden dus boek vooral vliegtickets naar San Francisco.

 

Eten, drinken en uitgaan in San Francisco

Als u lekker wilt ontbijten met een goede omelet ga dan eens naar The Cliff House. Als u echt goed wilt eten en daar ook geld voor wilt neerleggen dan is restaurant Coi een echte aanrader. De mooiste en lekkerste gerechten zult u dan voorgeschoteld krijgen. Kom na het winkelen en het bekijken van al het moois vredig tot rust in The Bubbele Lounge.

Ga uit in de Red Devil Lounge, hier kunt u genieten van Live muziek. Maar ga voor het echte uitgaan naar Rube Skype. Twijfel niet en boek snel goedkope vliegtickets naar San Francisco.

 

Vervoer

 

Het vervoer is zoals in de meeste Amerikaanse steden goed geregeld. Er rijden in San Francisco veel taxi’s en bussen rond. Als u goedkope vliegtickets boekt dan zult u landen op San Francisco International Airport. U heeft al een retourvliegticket voor 615 euro.